Skip to main content

Adviseur circulaire economie

 Adviseur circulaire economie (4 tot 5 dagen per week, in overleg) 

 Wil je graag meedenken over en meewerken aan projecten met betrekking tot de circulaire economie en heb je een relevante opleiding en ervaring op dit gebied? Dan is Partners for Innovation op zoek naar jou! Samen met je collega’s kun jij het verschil maken en actief bijdragen aan een duurzamere wereld. 

Functie
Als adviseur circulaire economie verleen je ondersteuning aan bedrijven, brancheorganisaties en overheden in de ontwikkeling, financiering en uitvoering van projecten op het gebied van circulaire economie. Je werkt hierin nauw samen met je teamleden. Je hebt onder meer de volgende taken: 

  • Het uitvoeren van onderzoeks- en adviesprojecten binnen het werkveld van de circulaire economie, bijvoorbeeld levenscyclusanalyses (LCA) of duurzaam verpakken 
  • Het (mee)schrijven van onderzoeks- en adviesrapporten binnen dit werkveld 
  • Eventueel het werven van nieuwe opdrachten en ontwikkelen van nieuwe dienstverlening 

Partners for Innovation
Partners for Innovation is hét bureau voor duurzame innovatie. Het is opgericht in 2006 en heeft 22 medewerkers in Nederland en 15 in Niger. Onze professionals werken aan uitdagende en innovatieve projecten die bijdragen aan de transitie naar een duurzame toekomst. Onze werkvelden zijn de circulaire economie, duurzame energie en duurzaam landgebruik. Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven, brancheorganisaties, overheden en ngo’s in Nederland maar ook in Europa en Afrika. De kernwaarden van Partners for Innovation zijn: deskundigheid, duurzaamheid, innovatie, resultaatgerichtheid en verbinding. 

Profiel 

  • Je hebt een relevante opleiding op universitair niveau (bijv. MSc. Technisch, Bedrijfskunde, Milieukunde) 
  • Je hebt een goede tot uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
  • Je werkt zorgvuldig, zelfstandig, professioneel en kwaliteitsgericht. 
  • Je bent ondernemend, een teamplayer, goed georganiseerd en kunt goed omgaan met deadlines. 

Persoonlijke groei
Partners for Innovation hecht veel waarde aan ontplooiing en persoonlijke groei. Er is dan ook veel aandacht voor uitwisseling van ideeën, coaching en zelfontwikkeling. De werksfeer is prettig en open; creativiteit, initiatief en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. 

Contact
Spreekt deze functie en het werken bij Partners for Innovation jou aan? Aarzel niet en stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@partnersforinnovation.com. Wil je meer weten over deze vacature, neem gerust telefonisch contact op met onze managing partner Peter Vissers (+31 6 42 60 93 54) of met onze externe personeelsadviseur John Slingerland (+31 6 22 99 31 57). Uiteraard kun je ook een kijkje nemen op onze website. 

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet meegenomen in de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.