Office Coördinator – Amsterdam (m/v)

Office Coördinator – Amsterdam (m/v)
voor een internationaal team
4 of 5 dagen per week, in overleg

Werk je graag met workflow systemen? Ben je nauwkeurig, beheers je de Engelse taal uitstekend en werk je graag zelfstandig binnen een internationaal team? Wij zoeken een Office Coördinator in Amsterdam met oog voor detail.

Functie
Als Office Coördinator ben je de spin in het web voor een gedreven internationaal team. Na een inwerkperiode draag je zelfstandig zorg voor de centrale workflow systemen van het team en voor het verzamelen en beheren van verschillende documentatiestromen. Je ondersteunt het team ook met andere zaken zoals het organiseren van meetings en gesprekken. Het gaat om het team van de Finance Catalyst; voor meer informatie zie https://partnersforinnovation.com/nl/projects/get-invest-finance-catalyst/.

Partners for Innovation
Partners for Innovation is hét bureau voor duurzame innovatie. Met 23 professionals werken we in een modern pand op 10 minuten van Amsterdam CS aan tal van innovatieve projecten, gericht op de transitie naar een duurzame toekomst. Opdrachtgevers zijn bedrijven, brancheorganisaties, overheden en ngo’s in Nederland, Europa en Afrika. Onze werkvelden zijn de circulaire economie, duurzame energie en duurzaam landgebruik. Partners for Innovation bestaat 15 jaar en heeft 23 medewerkers in Nederland en 6 in Niger. Onze kernwaarden zijn: deskundig, duurzaam, resultaatgericht, innovatief en verbindend.

Profiel
Je hebt aangetoond dat je goed bent in het organiseren van documentatiestromen in een zelfstandige functie. Daarnaast ben je accuraat, goed georganiseerd, stressbestendig, communicatief vaardig, oplossingsgericht en zelfstandig. We zoeken iemand met:
Hbo werk- en denkniveau;
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
Woonachtig in de regio Amsterdam.

Persoonlijke groei
Partners for Innovation hecht sterk aan ontplooiing en persoonlijke groei. Er is dan ook veel aandacht voor uitwisseling van ideeën, coaching en zelfontwikkeling. De werksfeer is prettig en open. Creativiteit, initiatief en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel.

Contact
Heb je interesse? Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief via jobs@partnersforinnovation.com. Wil je meer weten over deze vacature, neem gerust contact op met onze managing partner Peter Vissers op telefoonnummer 06.4260.9354 of met onze externe personeelsadviseur John Slingerland op 06.2299.3157.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een antwoord


Slingerland & Partners
Garsten 1
1391 RP Abcoude

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl