Coördinator documenten en workflow (m/v)

Partners for Innovation

Partners for Innovation is hét bureau voor duurzame innovatie. Samen met een gedreven team van professionals werken we aan uitdagende en innovatieve projecten, die bijdragen aan de transitie naar een duurzame toekomst. Opdrachtgevers zijn bedrijven, brancheorganisaties, overheden en NGO’s in Nederland, Europa en Afrika. Onze werkvelden zijn de circulaire economie, duurzame energie en agribusiness. Partners for Innovation bestaat 15 jaar en heeft 17 medewerkers in Nederland en 5 in Niger. Onze kernwaarden zijn: deskundig, duurzaam, resultaatgericht, innovatief en verbindend.

In verband met een groeiende projectenportfolio zoeken wij een

Coördinator documenten en workflow (m/v)

voor een internationaal team
(4 of 5 dagen per week, in overleg)

Werk je graag met documenten en workflow systemen? Ben je echt nauwkeurig, beheers je het Engels uitstekend, werk je graag zelfstandig binnen een internationaal team? Wij zoeken een coördinator documenten en workflow met oog voor detail.

De functie

Als coördinator documenten en workflow ben je de spin in het web voor een gedreven internationaal team. Na een inwerkperiode draag je zelfstandig zorg voor de centrale workflowsystemen van het team en voor het verzamelen en beheren van verschillende documentatiestromen. Je ondersteunt het team ook met andere zaken zoals het organiseren van meetings en gesprekken. Het gaat om het team van de Finance Catalyst; voor meer informatie zie https://partnersforinnovation.com/nl/projects/get-invest-finance-catalyst/.

Profiel

Je hebt aangetoond dat je zeer goed bent in het organiseren van documentatiestromen in een zelfstandige functie. Je bent accuraat, goed georganiseerd, stressbestendig, communicatief vaardig, doelgericht, oplossingsgericht, proactief en zelfstandig.

Je voldoet minimaal aan de volgende eisen:

  • Havo- of vwo-diploma
  • Hbo-opleiding of -niveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in de regio Amsterdam

Persoonlijke groei

Partners for Innovation hecht sterk aan ontplooiing en persoonlijke groei. Er is dan ook veel aandacht voor uitwisseling van ideeën, coaching en zelfontwikkeling. De werksfeer is prettig en open. Creativiteit, initiatief en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel.

Contact

Heb je interesse? Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief via jobs@partnersforinnovation.com. Wil je meer weten over deze vacature, neem gerust contact op met onze managing partner Peter Vissers op telefoonnummer 06 -4260.9354 of met de externe personeelsadviseur John Slingerland op 06- 2299.3157.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een antwoord


Slingerland & Partners
Garsten 1
1391 RP Abcoude

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl