Senior Office Manager (m/v)


Partners for Innovation zoekt een:

Senior Office Manager (m/v) 
voor een internationaal team 
4 of 5 dagen per week, in overleg 

Zet jij graag de puntjes op de i, kun jij goed organiseren, ben je sterk in het proactief ontzorgen en het stellen van  de juiste prioriteiten? Wij zoeken een Senior Office Manager met oog voor detail, een uitstekende beheersing van  de Engelse taal, en een zwak voor duurzaamheid, bedrijfsleven en Afrika.  

Functie 
Als Senior Office Manager ben je de spin in het web voor een gedreven internationaal team. Je draagt zorg voor de  kwaliteit van de documentatiestromen, zoals servicecontracten, voortgangsrapportages en verslagen. Je plant en  organiseert teambijeenkomsten, webinars en adviseursgesprekken. Je ondersteunt het team waar nodig ook met  andere zaken, waaronder het coördineren van (en eventueel zelf oplossen) van ICT-vragen van je collega’s. 

Partners for Innovation 
Partners for Innovation is hét bureau voor duurzame innovatie.  
Met 24 professionals werken we in een modern pand op 10 minuten van Amsterdam CS aan tal van innovatieve  projecten, gericht op de transitie naar een duurzame toekomst. Opdrachtgevers zijn bedrijven,  brancheorganisaties, overheden en NGO’s in Nederland, Europa en Afrika. Onze werkvelden zijn de circulaire  economie, duurzame energie en duurzaam landgebruik. Partners for Innovation bestaat 15 jaar en heeft 18 medewerkers in Nederland en 6 in Niger. Onze kernwaarden zijn: deskundig, duurzaam, resultaatgericht,  innovatief en verbindend. 

Profiel 
Je hebt aangetoond dat je zeer goed kunt organiseren in een zelfstandige functie. Je bent zeer goed in het  organiseren van documentatiestromen. Bij voorkeur heb je affiniteit met het uitzoeken en oplossen van ICT gebruikersvragen op het gebied van MS-office, zoals bijvoorbeeld het zelf aanmaken van emailadressen. Je  voldoet in ieder geval minimaal aan de volgende eisen: 

– Havo- of vwo-diploma 
– MBO- of HBO-niveau managementassistent  
– Relevante werkervaring: minimaal 5 jaar 
– Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal 
– Woonachtig in de regio Amsterdam 

Persoonlijke groei 
Partners for Innovation hecht sterk aan ontplooiing en persoonlijke groei. Er is dan ook veel aandacht voor uitwisseling van ideeën, coaching en zelfontwikkeling. De werksfeer is prettig en open; creativiteit, initiatief en  zelfstandigheid staan hoog in het vaandel.  

Contact 
Interesse? Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief op jobs@partnersforinnovation.com. Wil je meer weten over deze vacature, neem gerust contact op Peter Vissers, managing partner op 06.4260.9354 of met de externe  personeelsadviseur John Slingerland op 06.2299.3157.  

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partners for Innovation zoekt een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Slingerland & Partners
Garsten 1
1391 RP Abcoude

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl