Gezocht: stagiair

C.A.T. Control Systems BV, gevestigd te Zaandam, ontwikkelt en levert sinds 1997 toegangssystemen voor de recreatiesector in de Benelux. Hun toegangscontrole bestaat uit een combinatie van slagbomen, tourniquets, hekwerken, deursloten, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen, camerabeveiliging en toegangscontrolesoftware. Daarnaast beschikken zij over een breed scala aan energie, water en gas beheer systemen.

C.A.T. heeft een groot aantal recreatieparken, attractieparken, zwembaden, wellnessbedrijven, bedrijfsterreinen, parkeergarages, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen door heel Nederland van verschillende toegangscontrole systemen voorzien.

Vanwege de gestage groei van hun bedrijf én vanwege een groot aantal nieuwe projecten, is C.A.T. Control Systems B.V. direct op zoek naar diverse medewerkers:

Stagiair

Zoek jij een uitdagende stage? CAT Control Systems B.V. is dé plek voor het tot stand brengen van een gezonde start van jouw carriere. Bij ons zal je meegenomen worden in de dagelijkse werkzaamheden in de toegangscontrole markt.
Je zult in de werkplaats aan de slag gaan met de onze systemen. Hieronder vallen o.a. het assembleren van toegangscontrole zuilen, slagbomen en systeem kasten. Hiernaast ga je samen met een van onze service engineers het land in om diverse werkzaamheden uit te voeren. Dit kunnen o.a. nieuwe plaatsingen en uitbreidingen van bestaande systemen zijn. Campings, jachthavens, recreatieparken en attractieparken. Je komt overal!

Ben jij bezig met een MBO stage, niveau 3 of niveau 4, en heb jij een passie voor tecniek? Neem dan contact met ons op! C.A.T. Control Systems B.V. is een erkend leerbedrijf bij de SBB.

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair met:

  • Een pro-actieve houding
  • Duidelijke interne én externe communicatie
  • Zowel zelfstandig als in teamverband presteren
  • Prioriteiten kunnen stellen
  • Stressbestendig zijn
  • Analytische vaardigheden en een secure werkwijze
  • Communicatief vaardig zijn in woord en geschrift

Slingerland & Partners
Pieter Lieftinckweg 4
1505 HX Zaandam

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl