Gezocht: monteur

C.A.T. Control Systems BV, gevestigd te Zaandam, ontwikkelt en levert sinds 1997 toegangssystemen voor de recreatiesector in de Benelux. Hun toegangscontrole bestaat uit een combinatie van slagbomen, tourniquets, hekwerken, deursloten, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen, camerabeveiliging en toegangscontrolesoftware. Daarnaast beschikken zij over een breed scala aan energie, water en gas beheer systemen.

C.A.T. heeft een groot aantal recreatieparken, attractieparken, zwembaden, wellnessbedrijven, bedrijfsterreinen, parkeergarages, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen door heel Nederland van verschillende toegangscontrole systemen voorzien.

Vanwege de gestage groei van hun bedrijf én vanwege een groot aantal nieuwe projecten, is C.A.T. Control Systems B.V. direct op zoek naar een monteur:

Monteur

Heb jij een VMBO-diploma elektrotechniek en heb je geen zin om in de bouw als elektromonteur te werken, dan kunnen wij jou een baan bieden die veel verder gaat dan alleen kabels trekken of buizen leggen. Wil jij een afwisselende baan waarbij iedere dag anders is? Bij C.A.T. Control Systems B.V. is altijd plaats voor gemotiveerde mensen die maar een ding het liefste willen: Werken.

Functieprofiel
Als monteur zal je voor ons verschillende systemen gaan assembleren en plaatsen. Aan de hand van verschillende beschrijvingen en tekeningen zul jij onze systemen gaan opbouwen, instellen, configureren en testen. Wanneer het nieuwe systeem volledig getest en goed bevonden is, zul je voorbereidingen gaan treffen om het systeem bij de klant te gaan plaatsen.

Tijdens de plaatsing van het nieuwe systeem ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Na het plaatsen ga je het systeem naar wens van de klant instellen. Tijdens deze configuratie werkzaamheden kunnen er altijd nog wensen veranderen. Hier speel jij op in en alles zal gedocumenteerd worden. Na de configuratie werkzaamheden geef je uitleg over de werking van het systeem, en je legt uit hoe de klant zelf instellingen kan wijzigen.

Omdat onze installaties door heel Nederland staan, zal je niet elke dag op dezelfde locatie werkzaam zijn. Zo kan je maandag in Groningen werken, terwijl je dinsdag in Middelburg werkt en woensdag in Maastricht. Kortom: iedere dag is anders!

Werkzaamheden:

 • Het assembleren van onze systemen
 • Het oplossen van storingen
 • Het plaatsen van onze systemen
 • Het verbreden van je kennis over onze systemen
 • Het draaien van periodieke storingsdiensten
 • Het inregelen/software instellen van onze systemen

Functie eisen:

 • Minimaal VMBO elektrotechniek
 • Rijbewijs B is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Representatief voorkomen

Wij zoeken:

 • Een pro-actieve houding
 • Duidelijke interne én externe communicatie
 • Zowel zelfstandig als in teamverband presteren
 • Prioriteiten kunnen stellen
 • Stressbestendig zijn
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij bieden:

 • een marktconform salaris
 • reiskostenvergoeding
 • onkostenvergoeding
 • studiekostenmogelijkheden
 • een vast contract bij goed functioneren
 • flexibele, klantgerichte, informele organisatie in een vast team

Aanvullend:
Werken bij ons is een ware uitdaging. Je krijgt de ruimte om jezelf én de organisatie een stap verder te krijgen. Elke week valt er genoeg te beleven en te leren. Wij bieden verder:

 • Informele werksfeer
 • Dynamische en afwisselende functie
 • Ruimte voor initiatief en creativiteit
 • Marktconforme beloning

Naast jouw werkzaamheden voor C.A.T. Control Systems B.V. is het mogelijk dat je ingezet wordt voor hun zusterorganisatie SC Solutions B.V.. SC Solutions is Europees marktleider in de self-storage branche met haar toegangscontrole en beveiligingsystemen. Dit is een branche waar bedrijven en particulieren bij een selfstorageonderneming opslagruimte kunnen huren per m2. De toegangscontrole van deze ondernemingen en de te verhuren boxen worden door SC Solutions BV verzorgd. Aangezien de selfstoragemarkt een Europese aangelegenheid is, zijn buitenlandse projecten mogelijk.

De procedure wordt begeleid door Slingerland & Partners, adviseurs P&O te Zaandam (www.slingerlandenpartners.nl). U kunt met John Slingerland bellen (M: 06 – 22 99 31 57) voor aanvullende informatie en/of uw cv met motivatie mailen via het contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Slingerland & Partners
Pieter Lieftinckweg 4
1505 HX Zaandam

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl