Gezocht: leerling monteur

C.A.T. Control Systems BV, gevestigd te Zaandam, ontwikkelt en levert sinds 1997 toegangssystemen voor de recreatiesector in de Benelux. Hun toegangscontrole bestaat uit een combinatie van slagbomen, tourniquets, hekwerken, deursloten, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen, camerabeveiliging en toegangscontrolesoftware. Daarnaast beschikken zij over een breed scala aan energie, water en gas beheer systemen.

C.A.T. heeft een groot aantal recreatieparken, attractieparken, zwembaden, wellnessbedrijven, bedrijfsterreinen, parkeergarages, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen door heel Nederland van verschillende toegangscontrole systemen voorzien.

Vanwege de gestage groei van hun bedrijf én vanwege een groot aantal nieuwe projecten, is C.A.T. Control Systems B.V. direct op zoek naar diverse medewerkers:

Leerling monteur

Ben jij klaar met school of ga je liever werken? Dan is C.A.T. Control Systems B.V. het perfecte bedrijf om je carrière te beginnen! Bij C.A.T. Control Systems B.V. is altijd plaats voor gemotiveerde mensen die maar een ding het liefste willen: Werken.

Functieprofiel
Als leerling monteur zal je in het beginsel als assistent van een volwaardig monteur meegaan. Je zult assisteren bij de plaatsing van slagboom- en toegangscontrolesystemen. Laat je hierbij zien dat je goed kunt werken, inzicht hebt en leert van wat je ziet en tegenkomt, dan kun je afhankelijk van jouw vorderingen binnen ons bedrijf doorgroeien tot zelfstandig monteur of service engineer.

Omdat de installaties door heel Nederland staan, zal je niet elke dag op dezelfde locatie werkzaam zijn. Zo kan je maandag in Groningen werken, terwijl je dinsdag in Middelburg werkt en woensdag in Maastricht. Daarnaast zal je helpen bij de assemblage in de werkplaats in Zaandam. Kortom: iedere dag is anders! Het is dan ook belangrijk dat je wel enigszins flexibel bent, zodat je hiermee om kunt gaan. Met een flinke dosis enthousiasme en leergierigheid kom je echter al een heel eind.

Werkzaamheden:

 • Het assembleren van onze systemen
 • Het plaatsen van onze systemen (onder begeleiding van engineers)
 • Het verbreden van je kennis over onze systemen
 • Het leren zoeken van storingen
 • Het leren van de software van onze systemen

Functie eisen:

 • Minimaal VMBO elektrotechniek
 • Rijbewijs B is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Representatief voorkomen

Wij zoeken:

 • Een pro-actieve houding
 • Zowel zelfstandig als in teamverband presteren
 • Gedrevenheid
 • Gemotiveerde instelling
 • Leergierige instelling
 • Harde werkers mentaliteit

Wij bieden:

 • een marktconform salaris
 • reiskostenvergoeding
 • onkostenvergoeding
 • studiekostenmogelijkheden
 • een vast contract bij goed functioneren
 • flexibele, klantgerichte, informele organisatie in een vast team

Aanvullend:
Werken bij ons is een ware uitdaging. Je krijgt de ruimte om jezelf én de organisatie een stap verder te krijgen. Elke week valt er genoeg te beleven en te leren. Wij bieden verder:

 • Informele werksfeer
 • Dynamische en afwisselende functie
 • Ruimte voor initiatief en creativiteit
 • Marktconforme beloning

Naast jouw werkzaamheden voor C.A.T. Control Systems B.V. is het mogelijk dat je ingezet wordt voor hun zusterorganisatie SC Solutions B.V.. SC Solutions is Europees marktleider in de self-storage branche met haar toegangscontrole en beveiligingsystemen. Dit is een branche waar bedrijven en particulieren bij een selfstorageonderneming opslagruimte kunnen huren per m2. De toegangscontrole van deze ondernemingen en de te verhuren boxen worden door SC Solutions BV verzorgd. Aangezien de selfstoragemarkt een Europese aangelegenheid is, zijn buitenlandse projecten mogelijk.

De procedure wordt begeleid door Slingerland & Partners, adviseurs P&O te Zaandam (www.slingerlandenpartners.nl). U kunt met John Slingerland bellen (M: 06 – 22 99 31 57) voor aanvullende informatie en/of uw cv met motivatie mailen via het contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Slingerland & Partners
Pieter Lieftinckweg 4
1505 HX Zaandam

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl