Gezocht: een zelfstandige elektro-/storingsmonteur

C.A.T. Control Systems gevestigd in Zaandam levert producten voor toegangscontrole. Het leveringsprogramma bestaat uit slagbomen, tourniquets, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen, camerabeveiliging en geautomatiseerde toegangscontrolesystemen.

Tot de klantenkring behoren o.a. recreatieparken, jachthavens, zwembaden, gemeenten (milieustraten), supermarkten, bedrijfsterreinen, parkeergarages, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen en gebouwen. Vanwege de forse groei van het bedrijf zoeken wij:

Een zelfstandige elektro-/storingsmonteur

Na een gedegen inwerkperiode, waarin u onze systemen leert kennen, zult u op locatie in Nederland alleen of met collega monteurs onze unieke toegangssystemen installeren, onderhouden of repareren. Incidenteel werkt u gedurende maximaal een week op Europese projecten. De groei van ons bedrijf biedt u veel uitdaging en de mogelijkheid door te groeien in uw functie. Vanwege de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een vrouwelijke collega.

Functie-eisen:

  • een afgeronde MTS opleiding Elektrotechniek of Elektronica of opleiding als TSI met vervolgstudie
  • klantgericht en zelfstandig kunnen werken
  • ervaring in een vergelijkbare, uitvoerende functie

Wij bieden zelfstandig en afwisselend werk en na een inwerkperiode vaste dienstverbanden. Eigen initiatief en inbreng worden op prijs gesteld.

De procedure wordt begeleid door Slingerland & Partners, adviseurs P&O te Zaandam (www.slingerlandenpartners.nl). U kunt met John Slingerland bellen (M: 06 – 22 99 31 57) voor aanvullende informatie en/of uw cv met motivatie mailen via het contactformulier.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Slingerland & Partners
Pieter Lieftinckweg 4
1505 HX Zaandam

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl