Gezocht: constructeur

Knüwer Bouwadvies (www.knuwerbouwadvies.nl) is gespecialiseerd in het berekenen van geprofileerde platen voor daken, gevelconstructies en – systemen, bevestigingssystemen, staalframebouw en staalplaat-betonvloeren. Projecten waaraan wij meerekenden zijn o.a. het CS station te Amsterdam, gebouwen van TU Delft, de luchthavens van Maastricht en Brussel. Ook alle grote voetbalstadions in Nederland, sportcomplex Heerenveen en diverse distributiecentra.

Voor de constructie van de aardbevingsbestendige staalframe woningen in Loppersum is het bedrijf genomineerd voor de Nationale Staalprijs 2018.

Wij zoeken een ambitieuze

Constructeur m/v

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het maken van sterkte- en buigingsberekeningen en begeleidend tekenwerk met Autocad.

Functie-eisen
Technische opleiding bij voorkeur TU ( civiel) of gelijkwaardig door opgebouwde werkervaring.
Minimaal 2 jaar ervaring in het maken van berekeningen.
Gedegen kennis van en ervaring met Autocad.

Wij geven een goede begeleiding bij het inwerken en daarna bieden wij binnen een klein team een zelfstandige baan in een moderne werkomgeving met uitzicht op deelname in het bedrijf.

Standplaats Haarlem. U bent bij voorkeur woonachtig in de Randstad.

De sollicitatieprocedure wordt begeleid door John Slingerland van Slingerland & Partners, adviseurs P&O te Zaandam, tel. 06 – 229 931 57.
Reacties graag aan jm@slingerlandenpartners.nl


Slingerland & Partners
Garsten 1
1391 RP Abcoude

Telefoon 06 22 99 31 57
E-Mail info@slingerlandenpartners.nl