Gezocht: stagiair

C.A.T. Control Systems BV, gevestigd te Zaandam, ontwikkelt en levert sinds 1997 toegangssystemen voor de recreatiesector in de Benelux. Hun toegangscontrole bestaat uit een combinatie van slagbomen, tourniquets, hekwerken, deursloten, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen, camerabeveiliging en toegangscontrolesoftware. Daarnaast beschikken zij over een breed scala aan energie, water en gas beheer systemen.

C.A.T. heeft een groot aantal recreatieparken, attractieparken, zwembaden, wellnessbedrijven, bedrijfsterreinen, parkeergarages, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen door heel Nederland van verschillende toegangscontrole systemen voorzien.

Vanwege de gestage groei van hun bedrijf én vanwege een groot aantal nieuwe projecten, is C.A.T. Control Systems B.V. direct op zoek naar diverse medewerkers:

Stagiair

Zoek jij een uitdagende stage? CAT Control Systems B.V. is dé plek voor het tot stand brengen van een gezonde start van jouw carriere. Bij ons zal je meegenomen worden in de dagelijkse werkzaamheden in de toegangscontrole markt.
Je zult in de werkplaats aan de slag gaan met de onze systemen. Hieronder vallen o.a. het assembleren van toegangscontrole zuilen, slagbomen en systeem kasten. Hiernaast ga je samen met een van onze service engineers het land in om diverse werkzaamheden uit te voeren. Dit kunnen o.a. nieuwe plaatsingen en uitbreidingen van bestaande systemen zijn. Campings, jachthavens, recreatieparken en attractieparken. Je komt overal!

Ben jij bezig met een MBO stage, niveau 3 of niveau 4, en heb jij een passie voor tecniek? Neem dan contact met ons op! C.A.T. Control Systems B.V. is een erkend leerbedrijf bij de SBB.

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair met:

  • Een pro-actieve houding
  • Duidelijke interne én externe communicatie
  • Zowel zelfstandig als in teamverband presteren
  • Prioriteiten kunnen stellen
  • Stressbestendig zijn
  • Analytische vaardigheden en een secure werkwijze
  • Communicatief vaardig zijn in woord en geschrift
 • Naast jouw werkzaamheden voor C.A.T. Control Systems B.V. is het mogelijk dat je ingezet wordt voor hun zusterorganisatie SC Solutions B.V.. SC Solutions is Europees marktleider in de self-storage branche met haar toegangscontrole en beveiligingsystemen. Dit is een branche waar bedrijven en particulieren bij een selfstorageonderneming opslagruimte kunnen huren per m2. De toegangscontrole van deze ondernemingen en de te verhuren boxen worden door SC Solutions BV verzorgd. Aangezien de selfstoragemarkt een Europese aangelegenheid is, zijn buitenlandse projecten mogelijk.

  De procedure wordt begeleid door Slingerland & Partners, adviseurs P&O te Zaandam (www.slingerlandenpartners.nl). U kunt met John Slingerland bellen (M: 06 – 22 99 31 57) voor aanvullende informatie en/of uw cv met motivatie mailen via het contactformulier.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.